Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У НАТО відреагували на плани Києва щодо Конституції

8 вересня 2018 р., 13:00

У НАТО вітали ініціативу Порошенка щодо Конституції.

Рішення Бухарестського саміту про те, що Україна в майбутньому набуде членства, залишаються незмінними, зазначили в НАТО.

У НАТО твердо підтримують право України вільно обирати свіУКй євроатлантичний шлях без зовнішнього втручання. Про це заявив офіційний представник штаб-квартири Альянсу, повідомляє власний кореспондент Укрінформ в п'ятницю, 7 вересня.

"Ми тверді в нашій підтримці права України вирішувати своє власне майбутнє і зовнішньополітичний курс, вільно, без зовнішнього втручання", - зазначили в Альянсі.

У НАТО також наголосили, що Україна відновила свої євроатлантичні прагнення, а отже, рішення Бухарестського саміту про те, що держава в майбутньому набуде членства, залишаються незмінними.

Як повідомлялося, на початку тижня президент Петро Порошенко зареєстрував в парламенті проект змін до Конституції щодо прагнення інтеграції України в НАТО і Євросоюз.

Європейські депутати сприйняли ініціативу Порошенка без ентузіазму. В ЄС вважають, що у Києва є більш важливі завдання, ніж зміна Конституції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp