Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардеп Чижмарь не вірить, що з парламентарів знімуть недоторканність: «Дай Бог, щоб хоча б суддів позбавити»

7 лютого 2015 р., 11:46

Юрій Чижмарь пропонує звірити у вересні списки тих, хто голосував за закон у першому і другому читанні

Уродженець Ужгорода, член фракції Радикальної партії Ляшка, народний депутат Юрій Чижмарь не вірить, що його колеги позбавлять себе депутатської недоторканності. Лише одиниці в парламентській залі щиро вірять, що це вдасться зробити, написав нардеп на своїй сторінці в Фейсбуці в день голосування президентського законопроекту про позбавлення депутатів і суддів недоторканності.



«Попри те, що усі депутати зараз піаряться про зняття депутатської недоторканості і проголосують сьогодні у першому читанні, впевнений, що в другому читанні закон не пройде - 300 голосів не набере, -- вважає Чижмарь. -- Одиниці в залі щиро вірять, що ця спроба зняти недоторканість пройде. А усе тому, що навіть ті, хто зараз голосуватимуть в першому читанні не хочуть реально приймати цей закон. Одні не вірять, що в країні чесна влада і вона не скористується цією нормою з метою політичного переслідування опонентів, інші - просто за нею сюди прийшли.

Шановні виборці, звірте у вересні списки, хто голосував за цей закон у першому і другому читанні))

Дай Бог, щоб хоча б суддів позбавити» -- написав Юрій Чижмарь.

Нагадаємо, за зняття недоторканності у першому читанні проголосувало 365 депутатів. Остаточне рішення з цього питання парламент має ухвалити аж у вересні.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp