Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Колишній близький ужгородський соратник Балоги став нардепом по списку партії … Ляшка

3 грудня 2014 р., 22:14

25 номер у списку «Радикальної партії» став щасливим для колишнього ужгородського юриста

Давній соратник Віктора Балоги, колишній ужгородський, а зараз тернопільський юрист Юрій Чижмарь сьогодні став народним депутатом. Це стало можливим після обрання членом Кабінету Міністрів народного депутата від РПЛ Ващевського. Чижмарь був наступним за списком – 25-м.


Новоспечений нардеп доволі відомий: з благословення свого патрона Віктора Балоги він свого часу попрацював і в Секретаріаті Президента, і в Міністерстві надзвичайних ситуацій (коли ними керував мукачівський політик), і навіть очолював Тернопільську ОДА. А ще українці пам’ятають його за інцидентом з кислотою, якою політика облили чи то політичні опоненти, чи то конкуренти на любовному фронті.

З того часу Юрій Чижмарь не був помітним і політично активним. Хоча у 2012-му році він пробував стати нардепом, але програв боротьбу на мажоритарному окрузі на Тернопільщині. І ось тепер таки досяг свого – корінний ужгородець сьогодні став народним депутатом.

Час Закарпаття

Ужгород 05.12.2014 09:33 IP: 42.81.229.37
У автора надлишок кислоти.Побільше було б таких депутатів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp