Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Деякі району Донбасу отримали особливий статус

16 вересня 2014 р., 12:41

Термін його дії - 3 роки.

Рада надала особливий статус деяким районам Донецької та Луганської областей

Народні депутати підтримали законопроект № 5081 "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей". За відповідне рішення проголосували 277 нардепів. Про це журналістам в парламенті повідомив народний депутат з фракції "Свобода" Юрій Сиротюк, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначений закон передбачений мінськими домовленостями, які були досягнуті 5 вересня між Україною і терористичними організаціями ЛНР і ДНР для встановлення на Донбасі перемир'я.

Особливий статус зазначеним територіям надається строком на 3 роки.

Як заявляв раніше Президент України Петро Порошенко, який є автором даного законопроекту, особливий статус для деяких районів Донецької та Луганської областей має елементи децентралізації з повним дотриманням суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України, зі збереженням основних атрибутів, включаючи зовнішню, правову політику та політику безпеки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp