Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правий сектор Закарпаття подасть до суду на журналістів

2 квітня 2014 р., 14:01

Сьогодні під час прес-конференції представників Правого сектору Олександра Сачка та Володимира Гласнера було озвучено звинувачення у сторону закарпатських журналістів у необ'єктивності у висвітленні діяльності організації

"Інформацію про нашу діяльність не хочуть друкувати засоби масової інформації області або ж подають її у викривленому вигляді. Також друкують провокативні матеріали про нас. Ми будемо змушені з цим боротися, якщо треба подаватимемо до суду".

Провокативної інформацією представники Правого сектору наголосили: вся інформація, розповсюдження фірмою "Спорт-тур" (фірма-власник так званої дачі Медведчука), є провокативною, тож її розміщення ту ЗМІ Правий сектор вважає виконанням певних "темників", які спрямовані на дискредитацію організації.

Вочевидь, Правий сектор Закарпаття не дуже знайомий із законодавством щодо діяльності засобів масової інформації і та свободою слова. Так як Володимир Гласнер є речником закарпатського Правого сектору, то, вочевидь, мав би знати, що ця посада зобов'язує створювати, розповсюджувати інформацію. Нарікати ж на те, що військкомат, чи губернатор не захотіли розповсюджувати інформацію, до прикладу про сприяння Правого сектора у забезпеченні автівок паливом, щоб привезти в область військовим зброю, це принаймні не професійно. Завжди є можливість попросити сприяння у цьому закарпатських журналістів. Та остання така співпраця завершилася заявлю до правоохоронних органів. Нагадаємо, що днями відбувся інцидент, коли журналістка, яка допомагала Правому сектору у написанні та розповсюдженні інформації, стала об''ктом пресингу самих же правосекторівців.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp