Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бандитів, які зухвало грабували пенсіонерів, вночі затримала міліція

18 березня 2015 р., 11:02

Зловмисники змушували літніх людей віддавати гроші.

Останнім часом в Хустському районі Закарпатської області відбулася ціла низка розбійних нападів. Жертвами злочинців в маскахпереважно були люди похилого віку. Потерпілі проживали самотньоу віддалених селах Хустщини. Злочинці поводили себе зухвало,«вибиваючи» гроші та цінності у беззахисних пенсіонерів.

Врешті-решт бандити попалися. Сьогодні вночі хустська міліція затримала 5 учасників цієї банди. Їхніх можливих спільників розшукують.

Як з′ясувалося, верховодили в банді жителі м.Одеси та Молдови. Підвиглядом продавців різних товарів широкого вжитку розбійники заходили доосель жертви, вивчаючи обстановку в хаті, статки господаря тощо.

Далі серед ночі нападали на хату пенсіонера. Бандити знущалися з беззахисних жертв, били пенсіонерів для отримання грошей.

- Зараз тривають обшуки на Міжгірщині, де бандити винаймали декілька будинків, - коментує подію начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.- Вже вилучено маски, бандитськезнаряддя, декілька одиниць автотранспорту, а також викрадені в потерпілихгроші. Зловмисникам уже доведено чотири епізоди розбоїв, хоча робота в цьому напрямку тільки почалася.

Слідство у цій резонансній справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp