Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери мали клопіт з "непроханими гостями"

20 січня 2015 р., 13:20

Злодії активно полювали на гроші

Як свідчить міліцейська статистика, на свята й під час довготривалихвідпусток активізуються квартирні злодії.

Цьогоріч квартирні злодії завдали міліціонерам чимало клопотів. Зокрема, в с.Біла Церква Рахівського району «домушник», проникнувши черезпластикове вікно до будинку, збагатився валютою в сумі 2850 євро та 400 доларів.

А от жителям Ужгорода подібних збитків оминути вдалось. Адже громадянизавчасно подбали про захист свого майна, встановивши сигналізаціюДержавної служби охорони. Тож поки злодій намагався проникнути в чужудомівку, наряд групи затримання вже був в дорозі. Крадіжку попередили,злодіїв впіймали.

Тож Управління Державної служби охорони при УМВС області закликаєгромадян подбати про безпеку свого майна.

- На жаль, у нелегкі часи в країні злочинці діють як ніколи нахабно. Варто зауважити, що крадіжки часто переходять у розряд розбоїв. Ні надійні замки, ні ґрати на вікнах, чи броньовані двері не можуть гарантувати 100% охорони. Гарантує охорону лише надійна сигналізація, - говорить начальник центру технічної охорони УДСО при УМВС в Закарпатській області ВасильСкраль.

У новому році система охорони від ДСО стала ще більш доступною, аджерозпочалась всеукраїнська акція «Квартира під охорону». Громадяни можутьзаощадити суттєву суму, замовивши монтаж сигналізації ДСО саме в акційнийперіод. Адже з 15 по 30 січня підрозділи ДСО зможуть взяти житло підохорону за половину вартості монтажних послуг. Усе, що потрібно, абивберегти своє житло –це звернутись у ДСО.

Отримати додаткову інформацію, або замовити послуги Державної службиохорони ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіальногопідрозділу ДСО, або зателефонувавши за номерами:


0 800 502 220, 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лініяпрацює цілодобово.


УДСО при УМВС Українив Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp