Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Велосипедним крадіям на Закарпатті не пощастило

4 жовтня 2015 р., 09:23

Їх викрила міліція

Працівники карного розшуку Іршавського райвідділу міліції Михайло
Сухан та Іван Гелетей затримали 55-річного велосипедного крадія ізсела Брід.

До оперуповноваженого карного розшуку Михайла Сухана звернувся 28-річний житель с.Брід. Чоловік повідомив, що від нього вночі викрали з гаража велосипед марки «Х-ТRAKT» вартістю близько 7000 гривень.

Оперативні працівники Михайло Сухан та Іван Гелетей прибули на місцепригоди. Опитавши односельчан, міліціонери отримали інформацію стосовно55-річного чоловіка, який ніде не працює, постійно пиячить. Правоохоронцінавідались до підозрюваного додому, але його там не було. Знайшли його взнайомих.

55-річний злодій зізнався, що це він викрав вночі велосипед, а вже зранкупродав його за 250 гривень якомусь смаглявцю.

Невдовзі до правоохоронців звернулась з аналогічною заявою 32-річнамешканка м.Іршава, від якої викрали вночі велосипед марки «SILVER STAR»вартістю близько 4000 гривень. Як з′ясувалося, це теж робота згаданогозлодія з села Брід. Крадену річ він продав за 150 гривень.


Викрадені велосипеди правоохоронці вилучили. Після проведення слідчихдій їх буде повернуто господарям.

За даними фактами слідчий Іршавського райвідділу міліції Іван Котубейвідкрив кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України(Крадіжка). Правоохоронці перевіряють затриманого злодія на причетність доінших крадіжок велосипедів у районі.

Інформація Іршавського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp