Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатській ОДА створили Управління туризму і курортів

18 березня 2015 р., 14:31

Розпорядження ОДА від 12 березня вступило в дію.

Згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА від 12 березня 2015-го року в облдержадміністрації утворено юридичну особу публічного права – управління туризму та курортів.

Колись така структура існували в облдержадміністрації, втім, після реорганізації була скорочена до відділу та увійшла в склад департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури й, по суті, займався переважно статистичною роботою.

Позаяк керівник області Василь Губаль вважає розвиток туристичної сфери на Закарпатті серед пріоритетів і головних перспектив регіону, він вирішив виокремити структуру для цієї роботи та створити потужне управління.

"Я маю бачення стосовно задач цього управління. І вважаю, що до роботи мають стати не просто фахівці, а й активні люди, патріоти, котрі вболівають за край, туризм, та його розвиток", - зазначив Василь Губаль. "У мене не наказ, а побажання щодо кадрового складу – аби там працювали всі нові люди. Загалом пропоную залучати до роботи тих, хто зможе вдихнути в галузь нове життя, нові рішення", - сказав керівник краю.

Як заявив голова ОДА на прес-конференції, щодо створення управління він веде перемовини з відомим у краї науковцем та туризмознавцем Федором Шандором. Загалом ідеться про якісно нову команду, котра буде спроможна і сприяти участі Закарпаття у міжнародних проектах з розвитку туризму.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp