Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Економісти УжНУ побували в Польщі

31 травня 2015 р., 10:02

Візит тривав 2 дні.

26–27 травня делегація економічного факультету УжНУ у складі декана доцента В. В. Сержанова, заступника декана з виховної роботи викладача В. М. Герзанича та завідувача кафедри економічної теорії доцента О. С. Молнара відвідала Державну вищу техніко-економічну школу ім. От. Броніслава Маркевича у м. Ярославі (Польща).

 

Візит відбувся у рамках розширення міжнародної співпраці економічного факультету з метою встановлення партнерських відносин та дальшої реалізації спільних проектів.

Члени делегації відвідали наукову конференцію, присвячену питанням міжнародної співпраці, та ознайомилися з організаційною структурою університету.

Відбулися також робочі зустрічі з ректором університету професором Вацлавом Вієржбієнцом, директором інституту економіки Річардом Пукало та координатором міжнародної співпраці вишу доктором Іренушом Томашем, під час яких учасники окреслили основні напрямки співпраці.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp