Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці знищуватимуть рекламоносії

10 квітня 2014 р., 11:11

Закарпатська неформальна молодіжна організація "Фронт опору" оприлюднила заяву з приводу рекламоносіїв в Ужгороді.

"Ми є свідками того, як міська влада Ужгорода нездатна навести лад з рекламоносіями та іншими конструкціями, які псують вигляд історичної частини обласного центру. Все закінчується на рівні обіцянок. Через це ми починаємо акцію по знищенню рекламоносіїв та інших конструкцій, які шкодять вигляду старого Ужгорода.

Ми почали з рекламних щитів, які знаходяться на давніх мурах чеської доби поруч з пішохідним мостом. Попереджаємо керівників рекламних агентств, що нам байдуже, до яких партій ви прихильні. Якщо у вас є хоч трохи поваги до нашого міста, то відмовтеся від розміщення реклами на мурах річки Уж.

Так само попереджаємо керівників фірм, які замовляють у рекламних агентств розміщення своєї реклами в місцях, які належать до історичної спадщини міста і псують вигляд старого Ужгорода. Ви можете не любити наше місто, але поважати його ми вас змусимо!

Слава Україні!"


Йончі 10.04.2014 16:36 IP: 10.105.213.194
Дуже, дуже правильно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp