Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головою Ужгорода хоче стати і Шафарь

22 вересня 2015 р., 21:37

Він висуванець від радикальної партії Ляшка

Кандидатом на посаду міського голови Ужгорода від "Радикальної партії Олега Ляшка" став теперішній депутат міськради від фракції "Фронт Змін", заступник міського голови Ужгорода Ярослав Шафарь.Про це повідомляє ГМ ОПОРА.

На конференції міського осередку партії її члени висунули кандидатів у депутати на 25 із 26 округів.

Я.Шафарь відомий як особа, що постійно співпрацювала з попередніми владними режимами. На посаду заступника мера Ужгорода Я.Шафаря лобіював особисто тодішній голова Закарпатської ОДА за квотою політичної партії "Народний фронт" Валерій Лунченко. Як відомо, ця політична сила у зв'язку з низьким рейтингом не йде самостійно на вибори, однак, відповідно до досягнутих домовленостей, претендує на 25-відсоткову квоту для своїх кандидатів у партійному списку провладної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Але Я.Шафарь в їх число не потрапив.

Скандально відомою є історія з помилково надісланою не на той номер СМСкою Я.Шафаря на адресу В.Лунченка, якою той звітувався про свою участь у знятті В.Щадея з посади в.о. мера Ужгорода.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp