Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Політичні русини" Ужгорода хочуть домогтись автономії з допомогою Партії Регіонів

26 квітня 2014 р., 13:05

25 квітня 2014 року в Ужгороді під пильним оком активістів Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та молодіжної організації “Сокіл» відбулося зібрання представників так званого політичного русинства.


Присутні засудили Януковича, але збанкрутілу Партію регіонів мають за останню соломинку, яка врятує їхню ідею протягти закон про автономію Закарпаття. Утім, сепаратистська акція з боку «політичного русинства» явно провалилася.

Націоналісти відреагували на повідомлення про сепаратистські збори. Була підозра, що сепаратисти місцевого розливу за підтримки сусідніх держав намагатимуться розхитати ситуацію на заході України за зразком подій на східних теренах. Очікувалася і можлива поява “зелених чоловічків”, які, начебто, перебувають на заході Україні.

Закарпатець 26.04.2014 15:30 IP: 130.71.134.95
Політичних русинів слід вважати ворогами Закарпаття. Порушити кримінальну справу і засудити, як провокаторів. Ганьба політичним русинам!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp