Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З ОДА вже забрали речі Москаля

5 листопада 2015 р., 14:22

Таки буде звільнення?

У середу, 4 листопада, з кабінету голови Закарпатської обласної державної адміністрації в будівлі на площі Народній, 4 винесли особисті речі Геннадія Москаля. Про це Закарпаття онлайн повідомили джерела в Закарпатській ОДА.

Так само особисті речі Г.Москаля його помічники забрали і з гаража в споруді ОДА.

Не варто сумніватися, що зробити це підлеглі Г.Москаля могли лише за його особистою вказівкою і в тому випадку, якщо рішення про те, що Г.Москаль покине посаду керівника області, є незворотнім.

Учора, 4 листопада, стало відомо, що Геннадій Москаль подав у відставку.

Причиною цієї відставки називається зумовлений виборами особистий конфлікт з головою Закарпатської облорганізації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", першим номером списку якої Г.Москаль кандидував до Закарпатської облради Валерієм Пацканом.

Тим часом сьогодні В.Пацкан закликав Г.Москаля "прибрати емоції" і "йти далі".

Про це він заявив під час спілкування з журналістами в кулуарах Ради, передає канал 112.

При цьому він зазначив, що конфлікту з Москалем не мав.

"Зі ЗМІ знаю, що Москаль подав у відставку, але конфліктів у нас не було. У нас була спільна відповідальність за виборчий процес. Моє завдання було забезпечити нормальну роботу штабів. Він йшов у нас першим номером за списком", - сказав Пацкан

"Я вважаю, що це більш емоційне рішення, треба сісти розставити крапки над "і", дійсно, викликати тих, хто не відпрацював, хто повівся неправильно в кампанії, зокрема це були силовики, я підкреслюю це, тому що мітинг протесту, який відбувся перед Закарпатською ОДА, не був проти Москаля і не проти політичної партії "Солідарність", а був проти того тотального підкупу, який відбувся зараз в Закарпатській області", - сказав він.

"Треба трошки прибрати емоції, подивитися тих, хто винен, отримати з цього наслідки і йти далі працювати. Це не на користь ні Пацкану, ні Москалю, я однозначно пояснюю, і якщо Геннадій Геннадійович захоче попити чаю, охоче запрошую, я думаю, що всі точки будуть розставлені ", - зазначив В.Пацкан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp