Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москалю прийшов кінець?

19 листопада 2015 р., 13:51

Закарпатці засумнівались в адекватності свого голови ОДА

Сьогоднішні події у сесійній залі обласної ради показали, що голова Закарпатської ОДА не вміє себе тримати у руках, а проблеми, які постають перед ним, він вирішує криками й істериками. Те, що закарпатців, та й усіх українців, смішило у Москалі, тепер усіх насторожило. Хоч його поведінка на сесії і викликала нестримний сміх в усіх присутніх, але, як тільки сміх затих, багато хто заговорив про необхідність зміни губернатора і пропонують Петру Порошенку задуматись над цим й обрати собі адекватного представника.

Ще й після усіх криків Геннадія Москаля, депутати від "Солідарності" та "Відродження" зламали кабінку для таємного голосування та вкрали урну для бюлетенів, яку відразу розбили. Наразі лічильна комісія намагається полагодити все, щоб все-таки провести голосування.

Нагадаємо, що сьогодні Геннадій Москаль був щедрим на образи, назвав усіх аферистами та в істериці шукав шлях, як вийти сухим з води.

Час Закарпаття


Юрко 19.11.2015 19:07 IP: 122.75.163.188
А Балозі не треба уже у псіхушку? Докі буде тут воду каламутити, за шо му платять зарплату у ВР? Постійно сидить у Закарпатті і Мукачеві, куди дивиться ВР?
Олег 19.11.2015 18:04 IP: 177.179.118.46
До цього призвели договорняки у Киеві, все вирішуют у Києві, а ми наївні думаємо, що ми вибираємо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp