Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Турчинов вважає, що Закарпаттю сепаратизм не загрожує, і диверсій в області він не прогнозує

30 квітня 2014 р., 11:36

В.о. президента назвав 6 областей, в яких можливі диверсії на травневі свята


Як ми вже повідомляли, сьогодні відбувається термінова нарада Олександра Турчинова з керівниками усіх обласних адміністрацій. Прогнозовано, темою обговорення стала напружена ситуація на Сході України і сепаратистські заворушення. 

В.о. президента заявив на нараді, що сепаратисти готуються поширити диверсійні акти на ще шість областей протягом травневих свят. Він констатував, що на сьогоднішній день влада не контролює ситуацію у Донецькій та Луганській областях.

"Але головне завдання – не дати тероризму розповзтися по інших регіонах", - наголосив він.
За словами Турчинова, диверсійним групам поставлено завдання дестабілізувати протягом травневих свят ситуацію в Харківській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Як бачимо, Закарпатської області у переліку немає, хоча в нашому регіоні останнім часом дуже різко активізувалися сепаратисти-русини.

Турчинов закликав не сіяти паніку і посилити роботу в тих областях, де можливі провокації.
"Я звертаюся до керівників цих регіонів та до силовиків щодо необхідності посилення роботи. Ми прогнозуємо диверсії. За даними нашої розвідки, вони готуються, але ми не повинні сіяти паніку. Нам треба забезпечити спокій та відпочинок наших громадян", - сказав він.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp