Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні ужгородські гумористи виступлять у фіналі "Ліги сміху"

30 січня 2016 р., 15:01

Ефіри з виступами покажуть у лютому.

Сьогоднішнім гала-концертом закінчується другий в історії "Ліги сміху" фестиваль. Позаду перегляди першого і другого турів, хвилювання і переживання, у підсумку яких визначилися такі учасники "галки": Коліжанки (Львів) Тобі Альдервейрельд (Прилуки) Відпочиваємо разом (Хмельницький) С в кружечку (Харків) Безвихідь (Прип'ять) Луганська збірна Українські рятувальники (Харків) Тяп-Ляп (Ужгород) 180 і вище (Дніпропетровськ) Замок Любарта (Луцьк) Прозорий гонщик (Одеса) Де Рішельє (Одеса) Інародний театр абсурду "Горобчик" (Харків) Капітан Кентавр (Дніпропетровськ) Кілометр кімоно (Донецьк) Збірна Кременчука "Лукас" Улюблене місто (Харків) Тріо різні і ведучий (Київ) VIP (Тернопіль) Заинька (Запоріжжя) - поза конкурсом Два капітани-1 955 (Київ) - поза конкурсом У цьому сезоні буде сьомій тренерів, кожен з яких відбере собі з гала-концерту з 2 команди. Це означає, що 14 команд з вищевказаного списку пройдуть в сезон-2016. Нагадуємо, що в минулому сезоні для того, щоб команда пройшла в сезон, під час її виступу повинен був встати хоча б один тренер. Бажаємо всім удачі! 

 

Найбільша кількість інформації про попередні події фестивалю можна було зустріти в таких паблік соцмережі "ВКонтакте": Ліга сміху, Київська ліга сміху (онлайн другого туру), Портал українського КВН kvnua.net, підслухавши КВН України kvnua.net Є інформація про те, в якому порядку команди виступатимуть: Відомо, що гала-концерт фестивалю буде поділений на два ефіри, які відбудуться 20 і 27 лютого на каналі 1 + 1.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp