Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фура з дровами везла в Угорщину ще й цигарки (ВІДЕО)

14 лютого 2016 р., 09:41

ПРрикордонники були пильними.

Вчора з ранку прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці на пункті пропуску «Тиса» виявили 2850 блоків цигарок у напівпричепі вантажівки. Громадянин України намагався перевезти їх в Угорщину.

Вантажний автомобіль «VOLVO» з угорськими номерами віз букові дрова. Після первинного огляду прикордонники перевели вантажівку на додатковий контроль для поглибленого огляду. Під час обшуку причепу в його передній стінці виявили тайник. Він був наповнений тютюновими виробами, а саме цигарками марок «Rothmans» (1440 блоків), «NZ» (930 блоків) та «Compliment» (480 блоків).

В даний час тютюнові вироби вилучені та передані працівникам митниці. Вантажівку з причепом затримано. Триває перерахунок курива та проводиться перевірка.

Зазначимо, що контрабандні сигарети неодноразово намагаються перевезти вантажівками в країни ЄС через пункти пропуску на Закарпатті. Так, наприкінці листопада минулого року в пунктах пропуску «Ужгород» та «Тиса» співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці завадили переміщенню великих партій тютюнових виробів, які були приховані серед вантажу деревини. А в серпні на «Ужгороді» був затриманий вантажний автомобіль «Вольво». За документами ним везли вантаж дерев’яних котушок для кабелів, серед яких і були виявлені сигарети з українськими акцизними марками.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp