Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві призначили нового начальника управління економіки та транскордонного співробітництва (Фото)

17 лютого 2016 р., 10:33

До призначення працювала в Мукачівському управлінні Державної казначейської служби

Новим начальником управління економіки та транскордонного співробітництва Мукачівського міськвиконкому призначено Руслану Орос. Її призначено на посаду після проведеного конкурсу, - повідомляє Мукачівська міськрада.

В структурі управління є два відділи – економіки та транскордонного співробітництва.

Основними завданнями управління є: підготовка проекту програми соціально-економічного розвитку міста, програми розвитку малого підприємництва, програми транскордонного співробітництва, сприяння розвитку міжнародного співробітництва в галузі економіки, зовнішньоекономічних зв'язків та виходу на зовнішній ринок підприємств, установ та організацій, розташованих на території міста Мукачева; запровадження правил торгівлі і побутового обслуговування населення, забезпечення контролю за дотримання правил торгівлі; координація роботи підприємств торгівлі та побуту незалежно від форм власності, пов’язаної з розвитком інфраструктури, регулювання ринку товарів і побутових послуг, сприяння розвитку всіх форм торговельного і побутового обслуговування населення.

Довідково: Руслана Орос народилася в 1978 році. За фахом – економіст. Завершила навчання в Тернопільській академії народного господарства. Трудову діяльність розпочала у фінансовому відділі Мукачівського міськвиконкому. З 2002 року працювала в Мукачівському управлінні Державної казначейської служби.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp