Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога звернувся до прокурора (ТЕКСТ)

26 лютого 2016 р., 09:57

Через порушення законодавства особами Закарпатської ОДА та Служби автомобільних доріг у Закарпатській області у частині забезпечення безпеки дорожнього руху та належного утримання доріг загального користування державного значення.

Мукачівський міський голова Андрій Балога звернувся до прокурора Закарпатської області з приводу грубого порушення чинного законодавства посадовими особами Закарпатської ОДА та Служби автомобільних доріг у Закарпатській області у частині забезпечення безпеки дорожнього руху та належного утримання доріг загального користування державного значення. Йдеться про дорожнє покриття на мосту по вулиці Берегівській-об’їзній. Тут дорога суттєво пошкоджена і знаходиться у жахливому стані. Ремонтувати цю частину дороги має власник – Служба автомобільних робіт. В міській раді розробили проект реконструкції, але без співфінансування Служби повноцінно відновити міст неможливо.

 

Згідно чинного законодавства місцеві адміністрації здійснюють державний контроль за дотриманням правил технічної експлуатації та дорожнього руху. Незважаючи на приписи нормативно-правових актів, жодних дій зі сторони Закарпатської ОДА та Служби автомобільних доріг у частині приведення дороги та забезпечення безпеки дорожнього руху не вчинено.

Міський голова звернувся з проханням до прокуратури вжити вичерпних заходів реагування щодо зобов’язання посадових осіб ОДА та Служби автомобільних доріг усунути порушення законодавства у частині забезпечення безпеки дорожнього руху та належного утримання доріг загального користування державного значення та притягнути винних осіб до відповідальності.














Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp