Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль: «Ми чекаємо повідомлень із Верховної Ради про складення Віктором та Іваном Балогами повноважень народних депутатів України»

27 жовтня 2015 р., 09:24

Голова ОДА Геннадій Москаль закликає Віктора Балогу та його брата Івана Балогу виконати свої обіцянки, дані виборцям у ході останньої кампанії.

– Під час зустрічей із виборцями Віктор та Іван Балоги обіцяли здати мандати народних депутатів і перейти працювати в новообрану обласну раду, – нагадує Г.Москаль. – І багато людей у це щиро повірили. Згідно зі ст. 78 Конституції України, народний депутат не може мати одночасно мандату депутата обласної, районної, міської, селищної чи сільської ради. Такі ж заборони встановлені в ст. 3 закону «Про статус народного депутата України».

Ми навіть не припускаємо, що свою роботу в новообраній обласній раді народні депутати почнуть із обману виборців, тому чекаємо повідомлень із Верховної Ради про складення Віктором та Іваном Балогами повноважень парламентарів. Якщо ж обласна територіальна виборча комісія зареєструє їх обласними депутатами без складення мандатів народних депутатів, це рішення негайно буде оскаржене в суді.

Повідомили у прес-центрі ОДА
Іван 27.10.2015 09:39 IP: 160.250.43.31
А якщо Балоги і їх люди складуть депутатські повноваження не вистачить голосів у парламентській коаліції.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp