Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Не можна допустити, щоб люстрація переросла у репресії, – експерт

5 березня 2014 р., 11:21

Нова влада повинна усвідомлювати, що проведення люстрації не повинне перерости у репресії. На цьому наголосив директор Інституту стратегічних досліджень (ІСД) «Нова Україна» Андрій Єрмолаєв в ефірі «ГромадськеТV».

За його словами, українське законодавство дає чітку відповідь на питання, чи мають право злочинці працювати в органах державної влади. Директор ІСД «Нова Україна» зазначив, що заборона обіймати посади повинна стосуватися тих осіб, злочинна чи корупційна діяльність яких доведена.

«Але якщо після кожних виборів під видом люстрації розпочнуться репресії, то я перепрошую», – обурився Андрій Єрмолаєв.

«Сьогодні, коли ми розраховуємо, що прийде якась абстрактна молодь, яка не знає країни, історії, людей, то це буде ще більш руйнівна сила, ніж спирання на старі кадри. Це я кажу зі свого досвіду», – додав директор ІСД «Нова Україна».

Разом з тим, Андрій Єрмолаєв зазначив, що сьогодні в Україні є багато аполітичних людей, цікавих регіональних лідерів у різних областях, поява яких у центральній владі у цей час буде позитивно сприйнята.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp