Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Презентують виставу, присвячену річниці вторгнення радянських військ в Угорщину

29 жовтня 2016 р., 19:22

В обласному угорському драмтеатрі

3 листопада в Закарпатському обласному угорському драматичному театрі відбудеться прем'єра вистави "Hubertus" за п'єсою Міклоша Зелеї. Постановка – спільний проект берегівських артистів та Будапештського камерного театру імені Дюли Гозона.

Вистава присвячена 60-ій річниці вторгнення радянських військ в Угорщину (восени 1956 року). Події відбуваються в Будапешті 1957-1989 років і розпочинаються драматично – з поховання активістів революційної боротьби.

"Радянська система різними психологічними методами – як брехня, маніпуляція свідомістю мас, робота репресивної машини – намагалася зламати волю народу до опору, зламати надію на зміни. В драмі "Hubertus" порушені старі, як світ, проблеми шахрайства й одурення людей, але заразом – одвічні теми любові і вірності, що майорять на тлі угорської історії другої половини двадцятого століття", – анонсують театрали.

Початок вистави о 18.00.

Управління культури Закарпатської ОДА






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp