Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаттям цікавляться Катар, Саудівська Аравія, та Бахрейн

29 листопада 2016 р., 16:57

От такі приємності

Мер Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся з генеральним директором компанії «Бін Махмуд Трейдінг БМТ» Емадом Абу Алрубом, який приїхав на Закарпаття для ознайомлення з напрямами, цікавими для інвестування.

Шейх представляє Катар, фірма, з якою він працює, – одне з найбільших на Близькому Сході підприємств зі спорудження доріг, мостів, аеропортів. Проте на зустрічі зазначалося, що бізнесменів не лише Катару, а й Саудівської Аравії, Бахрейну та інших країн цікавлять різні напрями потенційного вкладання коштів – туристична індустрія, сільське господарство, медичні й рекреаційні послуги, мінеральні води, банківська справа тощо. Закарпаття ж приваблює ще й особливою для мешканців теплих і пустельних країн надзвичайною природою, воно віддалене від зони АТО, кажуть у мерії.

Зокрема йшлося про проект рекреаційно-спортивного комплексу на термальній воді «Aquatic Center Uzhgorod», який презентували наприкінці вересня на інвестиційному форумі за участю дипломатичних представників 39 країн світу. Зацікавила шейха також інформація про співпрацю Ужгорода з містами-партнерами в різних країнах світу. Сторони домовилися про продовження контактів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp