Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фракція БПП запропонувала на посаду голови Рахункової палати депутата Пацкана

4 квітня 2017 р., 09:10

В останні роки Рахункова палата перетворилася на декоративний орган. Після затвердження складу є шанс почати аудит бюджетної сфери.

Фракція "Блок Петра Порошенко" висуне на посаду голови Рахункової палати кандидатуру депутата Валерія Пацкана, повідомив перший заступник голови фракції Ігор Кононенко. "Ми будемо пропонувати парламенту і спікеру підтримати на голову палати нашого депутата Валерія Пацкана. Про це вже говорили і визначилися. 

Також потрібно визначитися з іншими членами Рахункової палати, яких потрібно підтримати спочатку рейтинговим голосуванням, а потім постановою Верховної Ради", - сказав Кононенко перед початком засідання фракції БПП. Нагадаємо, що 20 березня голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив про плани призначити членів Рахункової палати. 

Як писало DT.UA, за останні роки Рахункова палата перетворилася в досить декоративний орган, хоча вона має начебто чималі повноваження для активності як офіційний аудитор бюджетної сфери.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp