Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Франції стартував другий тур виборів президента

6 травня 2017 р., 20:23

Виборчі дільниці вже відкрилися для жителів Сен-П'єра і Мікелона.

У заморських територіях Франції розпочалося голосування в рамках другого туру президентських виборів, передає Le Figaro.Виборчі дільниці відкрилися для жителів Сен-П'єра і Мікелона - невеликій французькій території в Північній Атлантиці.

олосування тут відбувається раніше через велику різницю часових поясів. У виборчі списки на цих дільницях включені приблизно 5 тисяч осіб.Також сьогодні відбудеться голосування в половині заморських територій Франції. Пізніше підключаться виборці Гваделупи, Мартініки, Французької Гвіани і Французької Полінезії.На більшій частині Франції виборчі дільниці відкриються вранці в неділю, 7 травня.Як повідомляв Корреспондент.net, кандидат у президенти Франції від руху Вперед Еммануель Макрон в останні дні агітаційної кампанії збільшив свій відрив від лідера Національного фронту Марін Ле Пен.Згідно з опитуванням Elabe, за Макрона готові віддати голос 62% виборців у другому турі в порівнянні з 38% за Ле Пен. Результат Макрона покращився на 3% в порівнянні з останнімопитуванням Elabe.Фінальне опитування було проведене незабаром після телевізійних дебатів між двома суперниками в середу, 3 травня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp