Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді незабаром стартує цікавий фотоконкурс "Варошські акценти"

12 липня 2014 р., 20:16

Ініціатором його проведення став відомий телевізійник Олександр Герешко

Один із керівників ТРК «Тиса-1» Олександр Герешко розмістив на своїй сторінці у Фейсбук пропозицію зафіксувати нинішню самобутність Ужгорода:

«Не може бути, щоб у такому чудовому місті, як Ужгород, не було бажаючих увічнити його красу. Нас багато і разом ми можемо зробити щось помітне і корисне.

Я радий, що на мою пропозицію провести ужгородський міський фотоконкурс "Варошські акценти", по можливості зробивши його щорічним, радо відгукнулися люди, які мають досвід такої роботи. В першу чергу, це Олександр Попович та його компаньйони. Маститі фотографи. До організаторів обіцяє долучитися міська влада, таким чином офіційно придавши конкурсу статус міського. До складу журі вже підбираються відомі майстри і не лише з Ужгорода.

Конкурс, якщо ми всі дійдемо згоди, триватиме до кінця літа і закінчиться виставкою просто неба в одному із цікавіших міських куточків. Весь цей час плануємо публікувати роботи, що надходитимуть, на дружніх веб-ресурсах, щоб в кінці визначити переможця в номінаціі глядацьких симпатій з голосуванням на сайті. Висвітлюватимуть перебіг акції рідні "Тиса-1" та "Тиса ФМ".

Багато ужгородців зараз відпочивають в інших містах країни та світу, тож ще одна з номінацій має дозволити їм також прийняти участь в конкурсі, надсилаючи фото з подорожей.

Тематика робіт дозволятиметься різноманітна: жанрові сценки, люди, флора-фауна, спорт, архітектура, мистецтво - все, що висвітлює життя нашого міста.

Відеографи також запрошуються в окрему номінацію, адже відомо, що останнім часом в Ужгороді з'явилося чимало цікавих урбаністичних відео.

Ми свідомо хочемо провести цю акцію у важкий для всіх нас час, щоб підтримати дух громади, нагадавши, що в оточуючому нас світі не все погано, є і радість, красота та гармонія. А Ужгород - насправді одне з найгарніших міст.

Якщо конкурс виходитиме більш-менш чисельним, планується видати каталог робіт учасників. Це було б внеском в публікації, що складають історію Ужгорода. Але все залежитиме лише від Вас. Цікаво, чи підтримаєте Ви цю ідею?»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp