Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Йосип Борто вислухав закарпатців (ФОТО)

18 квітня 2018 р., 15:35

Сьогодні, 18 квітня перший заступник голови облради Йосип Борто провів прийом громадян з особистих питань. На прийомі побувало близько 20 осіб.

 

В основному -пенсіонери, інваліди, одинокі та внутрішньо переселені особи з різних міст і сіл краю.

Приїхали краяне на зустріч із першим заступником голови облради з різними питаннями та проханнями, в основному соціального характеру, у т.ч. і про виділення матеріальної допомоги тощо.

Першими звернулися жителі міста Ужгорода. Серед них - інвалід 3-ої групи Марія П. , інвалід 1-ої групи Світлана П. , а також інвалід 2-ої групи Марія Ш. – усі гостро потребують лікування, а пенсійних грошей не вистачає навіть на проживання. Людмила Д., що також проживає в обласному центрі і є інвалідом 2-ої групи, готується до операції з видалення каменів у жовчному міхурі. То ж журиться, бо, як казала заявниця, в галузі хірургії лікування не з дешевих.

Пенсіонерка із с. В.Лучки Мукачівського району має своє захворювання - церебральний атеросклероз судин головного мозку, мусить вибирати крапельниці, щоб жити.

Інвалід 2-ої групи із с.Стеблівка Хустського району Іван М. потребує операції з онкозахворювання.

Пенсіонер, якому пішов 71 рік Іван Л.із с.Невицьке Ужгородського району, також хотів би підлікуватися, а грошей – катастрофічно не вистачає.

Мати – одиначка Мар’яна П. із с. Часлівці, що на Ужгородщині, самотужки виховує двох діток. Вона не скаржилася ні на життя, ні на будні, а щиро просила коштів на оздоровлення сина - інваліда з дитинства, який через 90 % глухоти потребує термінової дороговартісної операції по вживленню кохлеарного імпланта. Потреба складає в межах 29 тисяч доларів.

Пенсіонер із с. Кінчеш Юрій П., що також на Ужгородщині, після важкої операції має пройти реабілітацію, а всі його доходи - пенсія.

Усі питання, порушені у зверненнях громадян, Йосип Борто розглянув невідкладно. З найскладніших проблем - скерував пакети документів у відповідні інстанції для об’єктивного розгляду і вжиття відповідних заходів у рамках чинного законодавства.

На завершення прийому Йосип Йосипович сказав:

- Здається, що людей з важкими проблемами, на жаль, все більшає. Та ми робимо все для того, аби їх підтримати і дати їм надію, що вони завжди можуть прийти в обласну раду, до депутатів, де їх вислухають і допоможуть.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp