Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль хоче пояснення від Генпрокуратури

7 червня 2018 р., 14:00

Про це йдеться на сьогоднішній сесії облради

Щодо дій  угорського фонду, у яких очільник області сепаратизму не бачить. Про це йшлося під час сьогоднішньої сесії.

На засіданні чергової сесії Закарпатської облради підняли питання справи, яку СБУ порушило проти фонду "Еган Еде"


Про це пише Depo.Закарпаття.

Перед розглядом порядку денного 11-ої сесії, яка сьогодні проходить в Ужгороді, очільники Закарпаття прокоментували ситуацію, яка склалася навколо Закарпатського центру економічного розвитку "Еган Еде", який СБУ підозрює у сепаратизмі.

Заступник голови облради, представник "КМКС" Партії угорців України" Йосип Борто зазначив, що в нинішній ситуації це може викликати напругу між Києвом та Будапештом, знову дестабілізувати ситуацію. "Розслідування щодо діяльності благодійного фонду "Закарпатський центр економічного розвитку "Еган Еде" стало серйозною загрозою у покращенні відносин", - сказав Борто.

"Треба звернутися в Генпрокуратуру, нехай пояснюють, де вони побачили сепаратизм у цій справі", - додав губернатор краю Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що благодійний фонд "Закарпатський центр економічного розвитку "Еган Еде" оприлюднив заяву, в якій засуджує СБУ, яка порушила проти них справу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp