Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський зустрівся з трьома президентами

20 травня 2019 р., 20:06

Зеленський зустрівся з президентами Угорщини, Естонії та Литви

Президент України провів зустрічі з президентами Литви, Естонії та Угорщини після інавгураційної церемонії.

Президент України Володимир Зеленський після церемонії інавгурації зустрівся в Адміністрації з главами декількох держав, які сьогодні приїхали до Києва.На зустрічі Зеленського з президентом Литви Далею Грибаускайте обговорювалися питання двосторонніх відносин і продовження реформ в Україні.

"Зустріч президентів Литви і України Далі Грибаускайте і Володимира Зеленського зміцнює двосторонні зв'язки і підкреслює постійну підтримку Литвою безпеки України, її стабільності і реформ", - написав у Twitter посол Литви в Україні Маріс Януконіс.

Зеленський також зустрівся з президентом Угорщини Яношем Адером і президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Зазначимо, що на зустрічах Зеленського супроводжували заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль і посол України в НАТО Вадим Пристайко. Зеленський досі не оголосив свою кандидатуру на посаду глави МЗС України.

Раніше Володимир Зеленський провів перші переговори як глава держави, обговоривши партнерство з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp