Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Буланов вважає, що події в Ужгороді, справа рук відомої закарпатської сім’ї

17 листопада 2014 р., 16:00

Все, що відбувається, за словами пана Ростислава, - втілення амбіцій

Події, що відбуваються останнім часом, а саме відсутність міського керівництва, - це ніщо інше, як спроба показати "ко ґазда", розширити свою сферу впливу. Ужгород без керівництва... Що ж відбувається у нашому рідному Місті? А відбувається наступне: одна дуже відома закарпатська сім`я вирішила втілити в Ужгороді свої амбіції. Хоче довести, що тільки вони впливають на процеси на Закарпатті, і їм насправді плювати на людей та наш край.

 І, здається, не випадково робить це саме зараз. Місто – на порозі прийняття нового бюджету. Треба вирішувати багато питань, які забезпечують життєдіяльність міста, зокрема, опалення дитячих садочків, шкіл, лікарень; питання водопостачання, безперебійного функціонування транспортної системи Ужгорода в зимовий період і , звісно ж, виплати зарплат усім бюджетникам.
Щоб все це вирішити, необхідно, аби міська влада працювала у звичайному режимі, а не перетворювала свою діяльність на брудні підкилимні ігри.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp