Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З нагоди дня місцевого самоврядування Губаль і Чубірко дали грамоти мерам Мукачева та Рахова. Ужгород і Погорєлова проігнорували

4 грудня 2014 р., 14:13

В Ужгороді на площі Народній пройшли урочистості за участі керівників області

Сьогодні в Ужгороді в головній владній будівлі на площі Народній урочисто відзначили День місцевого самоврядування. У великій залі зібрали представників місцевої влади та самоврядування з усіх районів області. Прийшли на урочистості і мери закарпатських міст, у тому числі й поновлений судом на посаді керівника Ужгорода Віктор Погорєлов.

Голова облради Володимир Чубірко та голова ОДА Василь Губаль спільно провели святковий захід.

Голова облради у своєму виступі зауважив: «Сьогодні сільські і селищні ради в абсолютній більшості не мають змоги самостійно формувати свої бюджети. Питання децентралізації назріло. В нашій державі два або й три державні органи дублюють функції органів місцевого самоврядування. Тому суспільство чекає ефективних реформ і в першу чергу -- децентралізації».

З нагоди свята Володимир Чубірко вручив відзнаки обласної ради. Зокрема, почесною грамотою нагороджено депутата Тересвянської селищної ради Васля Габорця, мера Рахова Ярослава Думина, директора мукачівської першої школи Миколу Морека, заступника голови Воловецької райради Марію Полянчич, депутата облради Юрія Садварі та інших.

Голова ОДА Василь Губаль у своєму виступі заявив, що завжди буде підтримувати тих людей, які дбають про громаду і відчувають її подих. Губаль подякував мерам міст за наповнення бюджету і головам районних рад -- за порозуміння з головами райдержадміністрацій.

Голова ОДА почесною грамотою нагородив кількох сільських голів (Руського Поля, Родника, Доробратова, Павшина), кількох депутатів райрад та мера Мукачева Золтана Ленд’єла. Цікаво, що ні Чубірко, ні Губаль не нагородили з нагоди свята жодного з депутатів Ужгородської міськради і жодного працівника Ужгородського міськвиконкому.

Час Закарпаття








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp