Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через інцидент із Парасюком Ярош обіцяє зайти до закарпатського нардепа Пацкана «в гості на розмову»

5 грудня 2014 р., 11:50

Лідер Правого Сектору оголосив у розшук нардепа, який сказав Парасюку "Тут тобі не Майдан, сядь на своє місце"

Дмитро Ярош, нардеп-правосекторівець написав на своїй сторінці у Фейсбук, що не дозволить ображати своїх хлопців, які в меншості в парламенті. Йдеться про Володимира Парасюка, який вчора став учасником першої штовханини у новообраній Верховній Раді.



«УВАГА! ВСЕНАРОДНИЙ РОЗШУК!!! Розшукується депутат - автор звернення до Парасюка "Тут тобі не Майдан, сядь на своє місце", -- написав Ярош. -- Депутати в ВР дуже зручно себе почувають за стіною міліції та найманих батальйонів, і чомусь вирішили що насрати на Майдан було мало на самому Майдані, сплюндрувати пам'ять Небесної сотні було мало ігнором їх вбивць, тепер вони ще й у Верховній Раді будуть плювати на представників Майдану.

НЕПОПЕРЕДЖЕННЯ! з сьогоднішнього дня початок дій людей у відповідь буде наступною!

Оскільки ви вже дістали усіх по самі помідори - образи в бік наших малочисельних Укропів в стінах ВР будуть сприйматися, як особисте запрошення в гості на розмову слуги з народом! Народ буде теж запрошений але не в кабінети а до слуг додому та в офіси їх бізнесів,

Шановні депутати ВР, маю для вас погану новину, ви драконите не проплачену аудиторію, а вільну массу українців, що й так незадоволені результатами виборів та вашої депутатської діяльності. Тому договоритися не вдасться і попереджу вашою мовою - ФІЛЬТРУЙТЕ БАЗАР!

МВС можете розслабитись, штурмувати Раду ніхто не буде, а той, хто свого дурного язика розпусте ще раз, матиме розмову в іншому місці й нетрадиційними народними методами.

Ми не дамо наших хлопців ображати, особливо коли вони в меншості бо ЗА НИМИ БІЛЬШІСТЬ! І вам краще не потрапляти в ситуацію, коли особисто доведеться в себе перед носом ту більшість рахувати.

Бажаю плідної роботи.

Чекаю прізвище того, хто так хотів поговорити з Майданом».

Нагадаємо, ЗМІ повідомляють, що провокатором першої бійки в Раді, який пробував закрити рота і посадити на місце Парасюка, був закарпатський нардеп Валерій Пацкан. Щоправда сам він спростовує цю інформацію.

Також відзначимо, що в коментарях до цього посту Яроша йому кілька разів назвали прізвище Пацкана як зачинщика інциденту. Тож тепер цікаво, який розвиток отримає ситуація і чи поговорить Ярош із Пацканом так, як грозиться.


виля 12.12.2014 10:49 IP: 18.43.93.77
дать пизды всем кто был рыдом с володей
Владимир 09.12.2014 16:12 IP: 166.177.80.62
Эти уроды, пидорошенко, сцыкливый яцык, хуева рада, они решили, что все закончилось, можно дальше грабить и продовать! Молодцы ребята не продались, есть с кем Украину поднимать, за кем идти! А всех уродов пора расстреливать, хватит жалости, нас не жалеют и не жалели!
людмила 09.12.2014 14:12 IP: 41.53.72.93
моя семья голосовала за яроша и правый сектор. убеждаюсь были правы. как-то понятно становится когда их слушаешь. а главное комплекс меншовартості отсутствует. желание угодить всем и сесть на все стулья которые подставят под зад.
олег 09.12.2014 09:38 IP: 149.187.111.78
Пацкан спростовує свою причетність, але і не говорить, хто саме сказав. Якщо це відбулося біля трибуни, то на відео можна побачити нардепа від БПП ударівця із Вінниці Ткачука, теперішня функція якого оберігати трибуну і Гройсмана! Парасюк повинен сам сказати хто сказав йому ці ганебні слова!
влад 08.12.2014 21:22 IP: 11.247.49.92
на сьогоднішній день запамьятайте!!!!!!!!!!!!!!миз вас не злізимо,майдан буде не такий як був.так що хлопці задумайтись, бо вам вже нічого не допоможе.Я ХОЧУ МАЙБУТНЬОГО В НАШІЙ ДЕРЖАВІ,І НЕ Я ОДИН.НЕ РОЗПАЛЮЙТЕ ВОГОНЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Юрій 08.12.2014 20:07 IP: 62.26.43.92
Ну те, що Верховна Рада не Майдан - очевидно... Тому, хто і як секбе там веде - питання виховання та... інтересів, за які - готові бити пики одне одному! Турбує інше - холопський норов, навіть тих, хто "пройшов" до влади! З одного боку, можна зрозуміти тих "слуг народу" (депутати, міліція, судді, політики, прокурори, чиновники), які не хочуть залишати, роками насиджені місця (навіть майданівці, що "пожили" на київському Майдані кілька місяців - не хочуть від "шари" - додому, до родин!)... З другого - ну ніяк не хочеться, після чергових виборів, проснутись... в казармі "Україна", де командири, комбати, самооборона, ополченці, свободівці тощо - будуть диктувати свої порядки...
Тетяна 07.12.2014 19:57 IP: 197.184.72.93
На місце треба ставити зразу,досить іти по живим трупам людей і продовжувати ворувати і пити людську кров. Майдан не зупинився і нехай свята тріїця Порошенко,Яценюк та Кличко ще й Тягнибик не думають,що майдан вони розігнали і він вже закінчився,толі еще будей ой йо йой.
пенсіонер 05.12.2014 12:46 IP: 50.78.16.195
ОДНА БАНДА ВТЕКЛА, А ІНША ЗАМІНИЛА ЇХ. ШКОДА ЛЮДЕЙ, ЩО ЗАГИНУЛИ, І ДАЛЬШЕ ГИНУТЬ ЗА ЦИХ ДЕПУТАТСЬКИХ ШЛЬОНДР. ТАК НІЧОГО І НЕ ЗМІНИЛОСЯ В КРАЇНІ. ХУЖЕ СВИНЕЙ, ЛЮДИ БЮТЬ ЇХ, КИДАЮТЬ У СМІТЄВІ БАКИ, А ВОНИ ДАЛЬШЕ ПРУТЬ ДО ВЛАДИ!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp