Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тимошенко, Тягнибок і Ярош -- закарпатцям: Ждіть, надійтеся і вірте

21 квітня 2014 р., 09:33

Кандидати у президенти поки що утримуються від поїздок на Закарпаття.

Про це представнику ОПОРИ повідомив координатор Закарпатського обласного виборчого штабу Михайло Качур, коментуючи доволі слабку рекламну активність екс-прем’єр-міністра у межах Закарпатської області. «Юлія Тимошенко планує візит на Закарпаття у рамках своєї передвиборчої кампанії. Разом з тим у зв'язку із ситуацією в Україні це не прив'язано до змін жодних дат і це справа її головного штабу», – зазначив Михайло Васильович. Він уточнив, що такі завдання, як планування приїзду кандидата у регіон, вирішують на рівні центрального штабу. Станом на 18 квітня на території Закарпатської області від початку виборчої кампанії не зафіксовано жодного біл-борда чи агітаційного намету колишньої прем’єрки.
«Виборчий штаб Олега Тягнибока очікує на візити куратора Закарпаття від ВО «Свобода» Едуарда Ліонова та свого кандидата вже найближчими днями після Пасхи», - повідомив керівник обласного штабу ВО «Свобода» Олег Куцин.
У Закарпатському штабі кандидата на пост Президента Дмитра Яроша також очікують на візит свого кандидата, але теж не знать коли саме.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp