Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тягнибок в Ужгороді розповідав анекдоти, через "гадів з прокуратури" дзвонив Махніцькому і «з’їжджав» із незручних запитань

5 травня 2014 р., 22:10

Лідер «Свободи» на зустріч з ужгородцями спізнився, зате з людьми спілкувався доволі довго

На 35 хвилин пізніше, ніж планувалося, розпочалася зустріч із виборцями кандидата в президенти України Олега Тягнибока в Ужгороді. Як ми вже повідомляли, сьогодні він перебував на Закарпатті, зокрема, спілкувався з рахівчанами та іршавчанами. А завершив політик виборче «турне» краєм зустріччю в Ужгороді.

Виступаючи перед мешканцями обласного центру на Театральній площі, Олег Тягнибок традиційно критикував Кремль і Путіна, закликав усіх єднатися і боронити країну, переконував, що треба заборонити Партію регіонів і Комуністичну партію України. Словом, усе як завжди – націоналістична риторика, знайома українцям уже дуже добре.

Тягнибок закликав ужгородців голосувати за нього, і нароздавав купу обіцянок. Приміром, що відмінить VIP-пенсії і зробить так, щоб максимальна пенсія була вищою за мінімальну не більше ніж у 5 разів. І що всім молодим випускникам вузів гарантує перше обов’язкове робоче місце. І що підніме на ноги армію України, і про сиріт подбає, і пенсійний вік зменшить і т.д. і т.п.

На запитання людей політик відповідав охоче і з гумором. Розказував анекдоти і багато жартував. А коли його спитали, чому в закарпатській прокуратурі працюють «ті ж самі гади, що й раніше», хоча Генпрокуратуру очолює «свободівець» Махніцький, Тягнибок одразу ж подзвонив Генпрокурору. Той відзвітував людям, що прокурорів у районах поміняли, але ротація й далі триває. І що після скарг людей на прокурора іде перевірка в Рахівському районі. І взагалі – готові, мовляв, слухати думку громадськості, тільки б народ казав, хто ті «прокурори-гади».

Найцікавішим запитанням до політика, яке пролунало з вуст народу, було наступне: якщо він не стане президентом, то кого підтримає – Тимошенко чи Порошенка? Тягнибок взяв паузу, подумав і сказав, що таке питати взагалі не треба, а треба 25 травня прийти на виборчі дільниці і проголосувати за нього… Не сказати б, що елегантно, але "з'їхати" йому вдалося.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp