Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тягнибок розповів мешканцям Рахівщини, як будувати державу (ФОТО)

5 травня 2014 р., 18:17

Тягнибок спіхкувався зрахівчанами протягом двох годин.

 

5 травня в Рахові пройшла зустріч із одним з кандидатів на пост Президента України «свободівцем» Олегом Тягнибоком. Політик приділив Рахівщині дві години часу в рамках поїздок по Закарпаттю.

Зустріч відбулась у місцевому будинку культури, де зібрались бажаючі вислухати його передвиборчу програму та задати свої питання.



Левова частка виступу депутата була присвячена ситуації в Одесі. Олег Тягнибок розповів про події останніх днів, якими і так насичене телебачення та Інтернет, підкреслив про брудні технології засилання найманців з підробленими паспортами.


Наступна частина виступу стосувалась безпосередньо пунктів передвиборчої програми кандидата. Почав він із наболілого – вимог до сусідньої держави компенсувати втрати від розпаду Радянського Союзу, «згорілих» вкладів на ощадні рахунки, зобов’язання за якими перейшли до російського «Сбербанку», а також компенсацій за шкоду від непрямого військового вторгнення.



Висловив політик тези програми щодо побудови української держави, зовнішньополітичного курсу, ядерного статусу України тощо.

Оплески присутніх викликали «популярні» теми з реформування силових структур, зокрема міліції (одне із питань, заданих присутніми, теж стосувалось діяльності місцевих силовиків), приватизації земельних ділянок. На думку депутата, сільськогосподарські землі не можуть бути приватизовані, а тільки надані в оренду. Зважаючи на ситуацію із землею в Рахівському районі, це питання мало б викликати увагу, адже значна частина сільгоспугідь вже знаходиться у власності громадян.

Заключною частиною стало спілкування із присутніми в залі жителями Рахівщини, які бажали задати наболілі питання. Частину із них запрошував до мікрофону голова місцевої райорганізації «Свободи». Стосувались питання виплат пенсіонерам, які мають статус «дітей війни», мізерного зростання надбавок до пенсій. Пожвавлення викликало обурення поведінкою нардепів під час сесії українського парламенту. Тягнибок питання «дітей війни» переадресував іншому нардепу Олександрові Морозу, який у свій час просунув відповідний популістський законопроект, не знайшовши для нього фінансування. Що стосується інших пільг, то їх кількість, на думку «свободівця» має бути переглянута.

Жителя Лазещини турбувало питання розширення меж села та відновлення там зупинки залізничного транспорту. Депутат відповів, що цим питанням має займатись місцева громада і вирішити його він не має можливості.

«Фішкою» виступу депутата із потенційними виборцями стало спілкування телефоном із генпрокурором Олегом Махніцьким та нещодавно призначеним головою Державного агентства лісових ресурсів України Валерієм Черняковим. Їх Тягнибок у режимі онлайн змусив відповідати на питання одного з активістів місцевого «Майдану», що стосувались виділення у 2007 році квартири екс-прокурору Рахівщини і висловлення недовіри керівникам місцевих лісгоспів.

Після завершення, як годиться, політик запевнив, що всі озвучені питання він постарається вирішити і прийняв подарунки від активістів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp