Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чому Крим тепер російський, ужгородці почули від Тягнибока

5 травня 2014 р., 21:06

Тягнибрк побував і в Ужгороді

Під час зустрічі з ужгородцями кандидат у Президенти України Олег Тягнибок розповів, що перед Закарпаттям побував в Одесі. Він поділився кількома спостереженнями. По-перше, стверджує політик, ті, хто називає Одесу "русским городом", кажуть неправду. Він відчув патріотизм одеситів і те, що ми – одна українська родина. Водночас, заявив Тягнибок, міліція в Одесі співпрацює із терористами. Посилаючись на головного прокурора Одещини, Олег Тягнибок каже, що тіла загиблих 2 травня – досі в моргах і їх ніхто не шукає. Це політик вважає свідченням того, що загинули найманці з Придністров’я та Росії, а відповідльність за це має нести "головний режисер подій, що відбуваються в Україні - Путін."

Глова ВО "Свобода" згадав і про Крим. За його словами, його однопартійці ще кілька років тому піднімали питання унітарності України і пропонували зробити Крим областю. Якби на той момент цей законопроект був підтриманий, Автономна республіка досі залишалася б українською, впевнений Тягнибок.Він розповів також про своє спілкування зі "свободівцями" з Криму. Вони ж йому розказали, що раніше жилося краще. Тепер же, по-перше, паспорти РФ видають не з кримською пропискою, по-друге, військових із Криму відправляють у Чечню. Там, пожартував політик, будуть крутити хвости білим ведмедям.

7dniv.info

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp