Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Речник закарпатського «Правого Сектора» в будівлі ректорату УжНУ: "Ні, Федір Ващук нас не фінансує"

5 грудня 2014 р., 15:24

Володимир Гласнер заперечив інформацію про те, що екс-ректор УжНУ Федір Ващук фінансує «Правий Сектор»

Сьогодні під час захоплення «Правим Сектором» Закарпаття будівлі ректорату УжНУ речник цієї політичної партії Володимир Гласнер, відповідаючи на запитання журналістів, заявив, що екс-ректор УжНУ Федір Ващук не фінансує цю партію.

 

«Ні, нас не фінансує жодний олігарх, -- сказав Гласнер. -- Саме от цей момент мені дуже цікавий (запитання стосувалося чуток про фінансування Ващуком партії «Правий Сектор» -- Ред.). Наскільки я розумію, Ващук зараз навіть не займає посади викладача в УжНУ.

Ми ніколи нікого не лобіювали. Ми багато дуже керівників виносили з кабінетів (і до ректорату "Правий Сектор" прийшов зі смітником -- Ред.), але ми ні одного в кабінет не занесли. Це наша принципова позиція. Ми не лобіюємо нікого, нікого не заносимо, нікого не розставляємо на посади. Це наша політична позиція, яка йде з самого верху до самого низу».

Уточнимо, що чутки про фінансування Федором Ващуком «Правого Сектору» виникли після того, як екс-ректор виставив на своїй сторінці в Фейсбук фото з Дмитром Ярошем, лідером «Правого Сектора», і надалі кілька разів дуже схвально відгукувався про його персону.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp