Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про візит на Іршавщину

18 червня 2015 р., 15:03

Поговорив з громадянами, зустрівся з активом

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав Василь Губаль:

Учора цілий день провів на Іршавщині. Ініціював прийом громадян в Імстичові, зустрівся і з активом села – поговорили про питання, котрі непокоять людей через адміністративно-територіальну реформу. Часто у людей просто бракує інформації, треба активізувати роз’яснення. Взагалі вважаю, що треба спілкуватися чимбільше. Розповідав людям і про те, чого чекати від об'єднання громад. А це і змога самим розпоряджатися ресурсом, самим вирішувати, яку дорогу ремонтувати, бути господарями на своїй території і не чекати погоджень "зверху". 

Також запевнив – побоювання, що буде складно отримати якусь довідку чи державну послугу – марні. На прийом прийшло багато людей. Не збираюся брехати, тож одразу зазначив: на жаль, всі проблеми одразу вирішити обласна влада не в силі. Але багато в чому допоможемо. Громада навела мені цікавий факт: виявляється, представника обласної влади в Імстичові востаннє бачили у 1927-му році – на сільськогосподарську виставку в село приїхав заступник губернатора. Після цього ноги перших осіб області там не було – принаймні, так кажуть в селі. Виправив цей факт smile emoticon. Умисно обрав віддалене від центру село, бо знаю, що проблем у таких найбільше. Сподіваюся, що мешканці Імстичова відчують результати рішень, які були прийняті за їхніми зверненнями.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp