Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ТСК приїде на Закарпаття, як тільки отримає необхідні документи, – Валерій Пацкан

15 липня 2015 р., 14:38

Те що комісія прибуде сьогодні-завтра - вигадка

Тимчасова слідча комісія приїде на Закарпаття після того, як буде зібрана максимальна кількість матеріалів, що стосуються подій у Мукачеві. Про це повідомив народний депутат, член фракції «Блок Петра Порошенка», Валерій Пацкан. За його словами, інформація, що комісія приїде на Закарпаття сьогодні-завтра не відповідає дійсності. «Вчора, 14 липня, у нас відбулося перше засідання, під час якого ми окреслили план роботи. Вирішили, що збиратимемося щодня, а коли отримаємо необхідні матеріали від митників, прикордонників, працівників СБУ тощо, то приїдемо на місце інциденту», – зазначив він.

Відповідно до Постанови про створення комісії, її термін діяльності становить 6 місяців з дня прийняття документу. Звіт про виконану роботу комісія повинна представити на одному з пленарних засідань Верховної Ради України, але не пізніше двомісячного терміну з дня прийняття Постанови. У свою чергу, Валерій Пацкан наголосив, що комісія працюватиме, допоки не будуть встановлені і покарані всі винні у цьому конфлікті.

До речі, до складу слідчої комісії увійшли 15 народних депутатів. Серед них, окрім Валерія Пацкана, є ще один закарпатець — представник політичної партії “Народний Фронт” Валерій Лунченко. Очолив комісію — член депутатської фракції «Блок Петра Порошенка» Микола Паламарчук. Валерій Пацкан під час першого засідання був обраний секретарем ТСК.

Нагадаємо, 14 липня 287 депутатів ВРУ проголосували за створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp