Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лунченко каже, що працює губернатором Закарпаття безплатно

22 квітня 2014 р., 20:15

Зарплату, за його словами, голова ОДА отримує лиш у Верховній Раді

Голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко прокоментував той факт, що він дотепер суміщає посади голови ОДА і депутата Верховної Ради України. Як відомо, це заборонено вітчизняним законодавством.

«На сьогодні я ще виконую повноваження депутата Верховної Ради, оскільки процедура складання повноважень ще не завершена. Заява моя знаходиться в Апараті Верховної Ради України. На найближчому засіданні комітету її буде розглянуто. Повноваження можуть зняти депутати шляхом голосування. До того часу я залишаюсь депутатом. Відповідно, продовжую брати участь у засіданнях і голосуваннях», - сказав Лунченко.

«Щодо того, чи порушую я закон, отримуючи заробітну плату і як депутат, і як голова облдержадміністрації, то хочу повідомити: я не отримую заробітну плату голови обласної державної адміністрації. Заробітна плата мені нараховується у Верховній Раді, так як моя трудова книжка знаходиться в апараті ВР. Після того, як з мене знімуть повноваження народного депутата, моя трудова книжка буде в Закарпатській ОДА, відповідно, зарплату я буду отримувати тут», – додав він.
Прес-центр ОДА
Йончі 22.04.2014 22:51 IP: 10.105.213.194
Знову так звана влада нам БРЕШЕ та майте совість що МАЙДАН вас нічого неучить, чи якщо безплатно то мош неробити!!!!!!!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp