Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий заступник Ужгородського міського голови хоче зарплатню 8 тисяч (ДОКУМЕНТ)

12 березня 2014 р., 10:50

Депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook інформацію про зарплату, яку даватимуть новому керуючому виконкомом міськради Олександру Волосянському.

Публікуємо пряму мову Волошина та документ.

"В пятницю кличуть на сессію! Треба проголосувати кілька земельних питань і .... збільшити зарплату новому заступнику ужгородського міського голови - Волосянському ( ну ви зрозуміли, це той , люстратор із нової влади, революційної! ) мені особливо подобається пунктики про "премію щомісячну в 100% та оздоровлення"! Загалом більше 8000 грн! Ну ну, подивимось що далі", — пише Волошин. 

Цей пост активно обговорюють. 

"у Волосянскього це не перше "практичне заняття" по розпилу бюджету на зарплати. Пригадую якось був у нас один ЖРЕР, де працював директором Дідун (ще один активіст), Дружина Гнатківа (знатний революціонер), та Волосянський на посаді головного юриста. Але, як з'ясувалось, юридичні послуги при такому серйозному юристу надавала стороння структура за великі гроші!", — додає Волошин.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp