Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москва ще не знає, чи визнає українські президентські вибори

26 квітня 2014 р., 11:20

Постпред Росії в ООН вважає, що Захід зайшов надто далеко зі своїми санкціями.


Росія поки не визначилася, чи визнає вона президентські вибори в Україні, які відбудуться 25 травня. Про це сказав постійний представник Росії в ООН Віталій Чуркін. Він звинуватив владу України в невиконанні женевських домовленостей і підкреслив, що визнання Москвою виборів залежатиме від деескалації конфлікту на Сході України. 
"Ми подивимося, як вибори будуть проходити. Якщо танки будуть стріляти, то це, звісно, абсурд. Але поки ми категоричних заяв і передчасних висновків не робимо", - сказав Чуркін. 
Дипломат додав, що Київ повинен більше зробити для деескалації ситуації на Сході, ніж озброєні сепаратисти, які захопили владу в кількох містах. "Їм треба зробити більше, ніж демонстрантам на Сході України: роззброїти "Правий сектор", звільнити захоплені адміністративні будівлі. А головне, їм треба почати діалог зі Сходом. Вони ж поки палець об палець не вдарили", - переконує Чуркін.
Він також додав, що Захід зайшов надто далеко з введенням санкцій проти Росії. Зокрема, дипломат звинувачує США в надмірному тиску на Росію.
"Ми зараз працюємо над тим, щоб американці, які стоять за цим всім, усвідомили, що зайшли надто далеко", - сказав постпред Росії в ООН.
ТСН

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp