Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Тячівської РДА - про вибори

23 жовтня 2015 р., 16:43

На його думку, волевиявлення має бути чесним.

Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук вважає, що на сьогодні і влада і громадськість очікують від виборів 25 жовтня одного – чесного волевиявлення.

Після революції Гідності, коли патріоти пролили кров за зміни у нашому суспільстві, ми не маємо права допустити повторення практики минулих років, коли виборців залякували, шантажували, підкуповували. Такі порушення є неприпустимі і вони повинні жорстко каратися як того вимагає закон.

Виборцю потрібно проявляти свідомість та політичну грамотність, виважено, з почуттям відповідальності за долю країни, віддавати свій голос достойним кандидатам та політичним силам, не голосувати за так званих "перевертнів".

Керівник району Василь Дем'янчук запевнив, що не допустить використання адміністративного ресурсу з політичною метою. І надалі захищатиме демократію в районі.


- Чи готові ми провести чесні вибори залежить від нас самих. Найголовніше зараз не бути байдужим, виконати свій громадянський обов’язок – прийти 25 жовтня на виборчі дільниці і зробити свій правильний вибір. Адже це наш унікальний шанс змінити країну та життя наших людей, - наголосив Василь Юрійович.

Саме від сьогоднішнього вибору українців і від того, які партії та депутати будуть обрані в органи місцевого самоврядування залежатиме подальше впровадження реформ, децентралізація влади та розвиток спроможних громад.

А з боку влади буде зроблено все необхідне, щоб волевиявлення людей пройшло згідно з чинним законодавством України.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp