Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оприлюднено звернення Правого Сектору до закарпатців

27 квітня 2014 р., 15:43

У зверненні йдеться про ставлення Правого Сектору до учасників та організаторів травневих акцій.


Правий Сектор Закарпаття звернувся до всіх громадян та організацій, які братимуть участь в акціях 1-о та 9-о травня.

"Ми хочемо відзначити, що з повагою та розумінням ставимося до всіх земляків та до гостей нашого краю, незалежно від їх політичних поглядів, але ми не будемо пасивно спостерігати над наругою над державними символами та відвертою демонстрацією окупаційних прапорів та символів іноземних агресорів.

Ми звертаємося до всіх організаторів та учасників травневих акцій з проханням не поширювати та не демонструвати на вулицях українських міст ворожих прапорів, значків та нагород, а особливо таких як червоний стяг Радянського Союзу, російський триколор та Георіївська стрічка.

Ми не маємо ніяких упереджень відносно цих символів як таких, проте сьогодні іноземні агресори та озброєні сепаратисти під цими прапорами та з цими стрічками несуть війну на багатостраждальну українську землю. Під цими прапорами сьогодні звучать заклики до сепаратизму і розколу України, тому ми не маємо морального права допустити демонстрацію цих символів на наших вулицях.

Також ми звертаємось до міліції та СБУ з проханням проводити пояснювальну роботу з недопущення розпалення ворожнечі та провокування конфліктів під час мирних демонстрацій.

В свою чергу, бійцями Правого Сектору буде здійснюватися патрулювання місць проведення масових заходів з метою недопущення провокацій з боку проросійських провокаторів і сепаратистів.

Ще раз наголошуємо, що відверта демонстрація російських і радянських прапорів, георгіївської стрічки буде розцінюватися нами як підтримка чужоземного агресора та заклик до сепаратизму",- йдеться у зверненні, яке підписав керівник Правого Сектору Закарпаття Олександр Сачко.

ШОНІ 29.04.2014 14:17 IP: 32.176.118.46
Якщо Шоні Сачко ганьбиться нагородами СРСР якими було нагороджено його дідів і батьків то нехай сперва спитає їх , а потім складає таке звернення. По вухам він отримає сперва від них а потім від ВЕТЕРАНІВ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp