Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Призначено заступника начальника Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева

12 грудня 2015 р., 13:47

Та командира батальйону

Учора начальник Управління поліції в місті Ужгороді та Мукачеві Юрій Марценишин представив особовому складу заступника начальника Управління Сергія Мельника та командира батальйону Володимира Грубаря.

Після представлення були підбиті перші підсумки роботи за десять днів, за результатами яких було висловлено подяку за відповідальне несення служби. Пізніше Юрій Марценишин наголосив на високому рівні відповідальності, яка покладена на поліцію суспільством. Також він нагадав, що єдина оцінка, яка важлива для новоствореного органу – це виправдана довіра наших громадян, які на собі повинні відчути якісні зміни, – інформує прес-служба Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві.

Продовжив зустріч Сергій Мельник, який провів роз’яснювальну роботу з поліцейськими та нагадав, що саме від них залежать зміни на краще, адже саме патрульні розпочали новий етап відносин з громадянами, який має на меті допомогу, захист, чесність, комунікацію та швидку реакцію на звернення громадян.

Під час зустрічі з особовим складом також обговорювалися питання спроб хабарництва з боку громадян. Варто зазначити, що сувора відповідальність за будь-яку спробу чекатиме на обидві сторони конфлікту, якщо такий матиме місце. «Ми пишаємося хорошим стартом та рівнем виконанням своїх обов’язків, але ми повинні пам’ятати, що це лише початок, а попереду багато труднощів, які нам доведеться долати. Я сподіваюся, що з часом у нас вийде відпрацювати та налагодити роботу так, що громадяни довірятимуть нам і розумітимуть, що ми покликані працювати задля їх спокою та безпеки. Але це не означає, що можна розслаблятися», – зазначив Юрій Марценишин.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp