Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Очільник Берегівщини має нового заступника

12 серпня 2014 р., 13:47

Ним став Федір Бімба.

12 серпня, голова Берегівської райдержадміністрації Іштван Петрушка представив керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації свого заступника – Бімбу Федора Ференцовича.

– Федір Ференцович –це людина досвідчена, яка є відмінним фахівцем, а тому за підтримки колективу я переконаний, що йому вдасться виконати всі поставлені завдання– відмітив Іштван Шімонович, а також побажав новопризначеному заступнику плідної праці та досягнення поставлених результатів у роботі.

Довідково:

Бімба Федір Ференцович народився 13 серпня 1965 року, громадянин України, має вищу освіту, у 1989 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю „Угорська мова та література” та здобув кваліфікацію - філолог, викладач угорської мови та літератури. У 1991 році вступив до Інституту підвищення кадрів СБ України і в 1992 році
йому присвоєно кваліфікацію – офіцер з вищою спеціальною освітою. З листопада 1983 року до листопад 1985 року проходив строкову службу в Збройних Силах. Трудовий шлях Федір Ференцович розпочав кореспондентом у районній газеті “Карпатіігазсо”, а з лютого 1991 року до червеня 2013 року служив на посадах офіцерського складу СБ України. 2011 році до 2013 рік радник голови Берегівської районної адміністрації на громадських засадах. З липня до серпеня 2013 року працював кореспондентом районної газети – “Вісник Берегівщини”.

Прес-центр Берегівської РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp