Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чубірко стане другою людиною у Закарпатській ОДА

18 вересня 2014 р., 11:11

Для нього уже готують крісло першого заступника.

Першим заступником днями призначеногоголови Закарпатської обласної адміністрації Василя Губаля буде депутат обласної ради від балогівського Єдиного Центру, особистий цімбор Балоги-середнього, Володимир Чубірко.

Крім підприємницької діяльності він відомий тим, що головує у благодійному фонді «Віза», який є з українського боку партнером у співпраці Закарпаття та чеського краю Височина. Саме через цей фонд здійснюється фінансування проектів, які реалізуються в області з участю коштів чеської сторони.

Із Чубірком було пов’язано чимало скандалів, зокрема, з погрозами активістці в Чопі виділенням для фірм, які через «треті руки» співвідносяться з ним, землі в Ужгороді і АЗС у Мукачеві, на яку землю виділили, завдавши громаді міста майже півмільйона збитків, і котра збудована під високовольтною лінією.

Посаду Чубірку Балога обіцяв ще перед президентськими виборами, коли Чубірко очолював в Ужгороді передвиборчий штаб кандидата Петра Порошенка.


Йончі 18.09.2014 14:07 IP: 10.105.213.194
ЛЮСТРАЦІЮ всім хто приходить до влади!!!!!!!!!!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp