Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці хочуть бачити Коломойського прем’єром

8 травня 2014 р., 09:54

Саме на нього закарпатці покладають неабиякі надії у виведенні країни із кризи.

Вчора на засіданні голів громадських і політичних організацій Закарпаття, з вуст одного з керівників прозвучала ініціатива призначити Прем'єр-міністром країни голову Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойского.

Така ініціатива знайшла велику підтримку серед мешканців Закарпаття.

Ось, що пише відомий блогер Закарпаття Інна Конар:

«Останнім часом народна популярність українського бізнесмена Ігоря Коломойського росте, мов на дріжжях. У критичній для країни ситуації він проявив надзвичайні здібності та навики антикризового менеджера. Його нестандартне мислення, висока ерудиція, нешаблонні ходи дали можливість зробити у частині південно-східної України, Дніпропетровській області, форпост українства. Чого лише варті ініціативи Ігоря Валерійовича зі створення армії “чорних чоловічків”, виплати солідних винагород за полонення російських диверсантів та здачу вогнепальної зброї. Сьогодні на цю людину з надією і вірою дивляться мільйони українців. Не здивуюся, якщо в недалекому майбутньому Коломойський очолить уряд України та наведе порядок у державі, як це зробив на Дніпропетровщині».


Оксана 08.05.2014 10:38 IP: 35.100.1.212
Враховуючи те, що "відомий блогер" Інна Конар очолює банк, підконтрольний Коломойському, "прогіб"зараховано))))

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp