Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль каже, що у краї діють нові схеми контрабанди

6 червня 2016 р., 11:07

Порушники дивуть винахідливістю

Телефоном Геннадій Москаль вже прокоментував цю ситуацію телеканалу 112.

Вчорашнє затримання крупної партії сигарет у Нижніх Воротах може свідчити про нову схему контрабанди, в якій задіяний, умовно кажучи, «транзитний сервер» Державної фіскальної служби України.

    

Як повідомив голова Закарпатської ОДА на своєму сайті, у водія вантажівки «Рено», котрий, згідно з документами, перевозив у Словаччину теплоізоляційну вату (в якій були сховані 1240 ящиків сигарет), були оформлені Васильківським митним постом Київської митниці ДФС документи, необхідні для перетину кордону. Однак перевірка за гарячими слідами встановила, що в базі даних немає ні відправника вантажу, ні отримувача. Вони відсутні в Україні та Словаччині, як суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності. Тому це або груба й непрофесійна підробка, яку неминуче виявили б при перетині кордону, або нова схема контрабанди із застосуванням «транзитного серверу» ДФС.

"У випадку затримання контрабанди чи будь-якої іншої НП сервер видаляє відправника з бази даних, щоб не можна виявити весь ланцюжок злочинної схеми. Надаємо вилучені у водія документи для ретельної перевірки з боку правоохоронних структур", -заявив Москаль.

Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp